De Baskuul waar we samen onderzoekend leren

Sportcommissie

Sportcommissie

Mogen wij ons even voorstellen?  Wij zijn John, Sander en Iris,  de sportcommissie van de Baskuul.
Wij regelen de inschrijvingen van leerlingen voor schoolsporttoernooien die worden aangeboden door sportverenigingen uit Stede Broec. Ons doel: dat zoveel mogelijk kinderen kunnen kennismaken met een breed scala aan sporten. Dat is niet alleen lekker sportief, maar ook nog eens heel gezellig en leerzaam.

Aan het begin van het schooljaar maken wij een kalender met daarop alle activiteiten. Deze delen wij eind september uit aan elk gezin. Wanneer er een evenement is, kondigen wij dat aan via het Ouderportaal. Dezelfde dag zorgen wij ervoor dat de kinderen die willen meedoen via de leerkracht een inschrijfformulier ontvangen. Deze kunnen zij vervolgens weer ingevuld inleveren in de Sportbus in de Aula. Verder informatie over de deelname ontvangt u via de mail. Hoewel het heel leuk is om kampioen te zijn, dragen wij als sportcommissie uit dat meedoen en plezier maken altijd belangrijker is dan winnen!

 Als u nog vragen heeft, kunt u mailen naar sport@baskuul.nl . Tevens zijn wij te vinden op Facebook als De Baskuul Sportcommissie.


 
Powered by BasisOnline